Amets alokatuak - Cano, Harkaitz; Holgado, Iñaki G. (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2019)
Etorkizun hurbil batean, jendeak bere gau horretako ametsak alokatuko ditu, orain hoteleko gela bat hartzen duenak bezala...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura