Amets alokatuak / [testua] Harkaitz Cano ; [marrazkiak] Iñaki Holgado - Cano, Harkaitz (: Ikastolen Elkartea, 2019)
Etorkizun hurbil batean, jendeak bere gau horretako ametsak alokatuko ditu, orain hoteleko gela bat hartzen duenak bezala...