Oroiminaren uhartea - Quella-Guyot, Didier; Morice, Sébastien; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet Ediciones, 2019)
1958. Cevennes-ak uholde beldurgarrien biktima izan dira. Jean, herri bateko sendagilea, aitari laguntzera doa, hura muinoetan bizi baita oraindik. Baina 25 urte dira Jean bat-batean, ezer esan gabe, etxetik alde egin eta armada kolonialean alistatu zenetik. Urak gora egin ahala, muinoa uharte bihurtu da, eta, han, aita-semeak elkarrekin hitz egitera beharturik egon dira, eta, halabeharrez, familiako historia bihurriaz jardun beharko dute. Jean-en ziurtasun hotzen kontra, aitak lurrean errotutako humanismo tinkoa ageriko du. Litekeena da uholdeak narrasten eramatea Jean-en uste sendoak... eta baita haren aurreiritziak ere!
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura