John Berger - Berger, John (1926-2017); Roque Eguzkitza, Iñigo; Sarasola, Beñat (Zarautz : Susa, 2019)
John Berger 2017an hil zen, baina idazle askorekin gertatu ohi den kontrara, bizirik zela aski goraipatu izan dira bere lanak Euskal Herrian, eta zenbait idazlek estimu handitan eduki izan dute. Horien artean, Ixiar Rozas aipa dezakegu, harekin harreman zuzena edukitzeaz gainera (Periferike jaialdia antolatu zuenean), Bergerren idazmoldeak haren lanean arrastoa utzi duela esan daiteke-eta.
Interneten
Keywords: Poesia; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura