Louis Aragon - Aragon, Louis (1897-1982); Diez de Ultzurrun, Itziar; Sarasola, Beñat (Zarautz : Susa, 2019)
XX. mendeko poesiaren testigu eta partaide behinenetakoa izan genuen Louis Aragon. Mendebaldeko tradizio poetiko indartsuenetako batean -frantsesean- kokaturik, ia mende guztia hartu zion bere bizitza eta poesiak. 1897an jaio zen Parisen, leku berean zendu 1982an, eta Paris hiria bera izan bere inspirazio gai errepikatuenetako bat.
Interneten
Keywords: Poesia; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura