Tot inclòs - Turismoaren kalte eta ondorioak Balear Uharteetan - Tot Inclòs (2018)
Tot Inclòs kolektiboa 2014an turismoak Balear Uharteetan eragiten dituen kalteei buruzko monografikoak kaleratzen hasi zen urtero, eta lau aleren ostean, ikus-entzunera salto egin dute dokumentala honen bitartez. 2018ko irailaren 27 estreinatu zuten Palman, Turismoaren Nazioarteko Egunean, proiektua Goteo plataformaren bidez finantziatu eta urte eta erdiko lanaren ondoren. Artxipelagotik kanpoko lehenengo proiekzioak Bilbon eta Donostian egin dituzte.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Jatorrizko izenburua: Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes.
Keywords: Baliabide digitalak; Turismo masiboa; Balear Uharteak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak