Ametsetan - Artifikzio Filmak (2019)
En Tol Sarmiento (ETS) taldearen bizitza deskribatzen duen filma da, hamabi urteko historia, konposizio prozesuak eta taldearen garapena musikari bakoitzaren esparru pertsonalean sakonduz.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; En Tol Sarmiento (Musika-taldea); Musika -- Araba; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak