1968-2018, Donostiako Zurriola Ikastola kultura ereiten - Zurriola Ikastola (Donostia) (: Zurriola Ikastola [Donostia], 2018)
50. urteurrenaren testuinguruan ikastolak kultur transmisioan egin duen lanaren erakusgarri. Maddalen Acero, Beñat Apalategi eta Usoa Arin Zurriolako ikasle-ohi, langile eta gurasoek ekoitzi dute eta Ulises Gutierrez "Proust" eta Adrian Serna "Zerrat" zinegileak dira errealizatzaile eta editoreak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Ikastolak -- Euskal Herria -- Historia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak