1968-2018, Donostiako Zurriola Ikastola kultura ereiten / egilea, Zurriola Ikastola; ekoizpena, Maddalen Acero, Beñat Apalategi, Usoa Arin (: Zurriola Ikastola, 2018)
50. urteurrenaren testuinguruan ikastolak kultur transmisioan egin duen lanaren erakusgarri. Maddalen Acero, Beñat Apalategi eta Usoa Arin Zurriolako ikasle-ohi, langile eta gurasoek ekoitzi dute eta Ulises Gutierrez "Proust" eta Adrian Serna "Zerrat" zinegileak dira errealizatzaile eta editoreak.