Iluntasunetik etxera - Sare (: Sare Etxarri [Etxarri], 2019)
Jon Gurutz Maiza Artola euskal preso politiko etxarriarraren egoeraren inguruko dokumentala da Iluntasunetik Etxera. Gaixotasun sendaezinak ditu 68 urteko presoak eta 12 urte daramatza espetxean. Etxarriko herritarrek auzolanean ekoitzi dute ikus-entzunezko hau.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Preso politikoak -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak