Osasuna, beti gorri - Lasa, Iñaki; Merino Unzueta, Amaia; Lanas, Ander; Astiz, Garazi; Hamaika Telebista ([S.l.] : Hamaika Telebista, 2019)
Osasuna futbol taldeko sorrera garaiko zuzendaritzetan parte hartu zuen pertsona esanguratsu asko hil zuten faxistek. Horien artean, Eladio Zilbeti, Osasunari izena eman zion pertsona eta Natalio Cayuela, Osasunaren historian taldea lehen aldiz maila gorenera igo zuen lehendakaria ditugu.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Gerraostea - Frankismoa; C.A. Osasuna -- Historia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak