Herritarren ahotsak - Transmisioa ikasgelan : sehaska-kantak - Agirrebeña Ubera, Aintzane; Zabala Alberdi, Josune; Odria Esnal, Haizea; Lizeaga Elizalde, Irati; Etxeberria Elortza, Idoia; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar); Euskal Herriko Ahotsak (: Badihardugu Euskara Elkartea Eibar, 2019)
Ahoz aho transmititzen diren kanten artean, besteak beste, sehaska-kantak daude, umeei lotarako kantatzen zaizkienak. Bideo honetan hainbat sehaska-kanta batu ditugu.
2019/09/20
2019/09/20
2019/09/20
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2018ko deialdia)
Keywords: Lo-kantak; Baliabide digitalak