Herritarren ahotsak - Transmisioa ikasgelan : sehaska-kantak / edukien diseinua eta garapena, Idoia Etxeberria; aholkularitza pedagogikoa, Aintzane Agirrebeña; ikus-entzunezkoen edizioa, Haizea Odria Esnal; edukien diseinua, Irati Lizeaga; aholkularitza pedagogikoa, Josune Zabala - Agirrebeña Ubera, Aintzane; Zabala Alberdi, Josune; Odria Esnal, Haizea; Lizeaga Elizalde, Irati; Etxeberria Elortza, Idoia (Ahotsak ikasgelan, 2019)
Ahoz aho transmititzen diren kanten artean, besteak beste, sehaska-kantak daude, umeei lotarako kantatzen zaizkienak. Bideo honetan hainbat sehaska-kanta batu ditugu.