Zer da Batxilergoa? - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua
Batxilergoa derrigorrezkoaren ondoko bigarren hezkuntzako etapa da. Bi kurtsotan egiten da eta ez da nahitaezkoa. Helburu garrantzitsuenak hauek dira: • zu zeu adimenez eta gizatasunez heldua izatea. • etapa honetan jasoko dituzun jakintza eta trebetasunetatik abiaturik, gai izan beharko duzu gizarteko eginkizunak trebetasunez eta ardura osoz gauzatzeko. • Goi Mailako Lanbide Heziketako ikasketak edo unibertsitateko ikasketak egiteko prestakuntza izatea.
Keywords: Baliabide digitalak; Ikasketak -- Orientazioa; Monografiak