Belatz-begiaren misterioa / Roberto Santiago ; Enrique Lorenzo-ren irudiak ; [hizkuntza-aholkularitza, Maitane Ugarte, Bakun Itzulpen Zerbitzuak] - Santiago, Roberto (Futboleroak (Ikasmina), 2019)
Sevilla La Chicako historia osoan lehen aldiz, lau talde handi arituko dira elkarren aurka lehian, gabonetako torneo batean: Real Madrid, Barca, Atlético de Madrid... eta Soto Alto! Eta haurren kategoriako futbolean lehen aldiz, belatz-begiaren teknologia erabiliko dute partidetan. Baina Sevilla La Chicako herria pintadaz josten ari da norbait, eta horrela, bertako jendearen sekretuak lau haizeetara ari dira zabaltzen. Zergatik ote? Arreta galdu eta torneoan kontzentra ez daitezen akaso? Eta nork ote daki ba hainbeste gauza herriko jendeaz? Hona hemen beste misterio handi bat futboleroentzat.