Astindu gorputzak! / [testua] Ana Jaka ; [marrazkiak] Iosu Mitxelena - Jaka García, Ana (Marimatrakak (Elkar), 2019)
Gu gara marimatrakak, iji eta aja, barre eta zalaparta, neska pare aparta. Zazpi-zortzi urteko neska-mutilei zuzendutako bilduma da. Askatasunean eta aurreiritzirik gabeko haurtzaroaren aldarrikapena egingo dute neska alai, bihurri eta jakingura pareak. Noak eta Leak gogora ekarriko digute hazteak berarekin dakartzan pozak. Bizitza jolasa ere badela gogorarazi nahi digute helduoi