Altxorra - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2019)
Katta eta lagunak hondartzara joan dira eta altxor bat topatu dute: gomazko baltsa bat. Pozez hasi dira arraunean, baina olatu handi batek ustekabean hartu ditu. Onik aterako al dira?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Altxorrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak