Altxorra / testua, Miren Agur Meabe ; ilustrazioak, Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2019)
Katta eta lagunak hondartzara joan dira eta altxor bat topatu dute: gomazko baltsa bat. Pozez hasi dira arraunean, baina olatu handi batek ustekabean hartu ditu. Onik aterako al dira?