Hitzak (Urrats txikiak (Ballon), 2019)
Urrats txikiak bildumako izenburu bakoitza txikienen garapena urratsez urrats jarraitzeko dago diseinatuta. Urrats txikiak bildumak hizkuntza barneratzen laguntzen du eta zure seme-alabei euren eguneroko gauzak ezagutzen laguntzen die.