Piztia maiteak : egia harrigarria - Gardner, Kate; Smith, Heidi; Olano, Antton (Madril : Harperkids, 2019)
Armiarmak beldurgarriak dira. Arantzurdeak, izugarriak. Saguzarrak, zatarrak oso. Bai? Hala ote benetan? Liburu berezi honetan, piztia txundigarri hauek sorrarazten diguten lehen irudipenaz harago begiratzera gonbidatzen zaigu. Izan ere, hobe genuke piztiak epaitzen hasi baino lehen haien bizimodu betea eta zoragarria ezagutu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Lovely beasts: the surprising truth
Keywords: Animalia basatiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura