Piztia maiteak : egia harrigarria / testua, Kate Gardne r; irudiak, Heidi Smith ; [itzulpena, Antton Olano] - Gardner, Kate (Harperkids, 2019)
Armiarmak beldurgarriak dira. Arantzurdeak, izugarriak. Saguzarrak, zatarrak oso. Bai? Hala ote benetan? Liburu berezi honetan, piztia txundigarri hauek sorrarazten diguten lehen irudipenaz harago begiratzera gonbidatzen zaigu. Izan ere, hobe genuke piztiak epaitzen hasi baino lehen haien bizimodu betea eta zoragarria ezagutu.