Muxu bat emango - Gil, Carmen; du Faÿ, Laure; Figueirido, Salvador (Madril : NubeOcho, 2019)
Murrukutun munstroa beti haserre eta purrustaka dabil. Mamorrotxo txikiek, hura ikustean, ihes egiten dute. Are eta haserreago, are eta bakartiago sentitzen da Murrukutun.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Yo mataré monstruos por ti
Keywords: Munstroak; Haserrea; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak