Muxu bat emango / testua, Carmen Gil ; irudiak, Laure du Faÿ ; itzulpena, Salvador Figueirido - Gil, Carmen (Somos8 (NubeOcho), 2019)
Murrukutun munstroa beti haserre eta purrustaka dabil. Mamorrotxo txikiek, hura ikustean, ihes egiten dute. Are eta haserreago, are eta bakartiago sentitzen da Murrukutun.