Arbolak mintzo - Bizkarra, Iñaki; Goñi, Jesus; Goenaga, Agustin; Guridi, Lourdes (: Idiazabalgo Ikerketa Taldea, 2018)
1993an ETBk ekoiztutako dokumental honek AEBetara artzaintzan aritzera joandako euskaldunek "tatuatutako milaka zuhaitzak" ditu protagonista. Nevada eta Kalifonia estatuetako arboletan marraztu zituzten XIX. mende bukaeran eta XX. mendearen hasiera artean, batez ere, izenak, hitzak eta irudiak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Artzaintza -- Euskal Herria; Euskaldunak -- Ameriketako Estatu Batuak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak