Gerra : bonbardaketak / Ahotsak.eus ; hainbat hizlari (Ahotsak ikasgelan, 2016)
Gerra Zibilean Euskal Herriko hainbat herri bonbardatu zituzten. Otxandio, Irun, Donostia, Eibar, Bilbo, Legutio, Elorrio... Hori bai, Gernikako bonbardaketa da ezagunena. Durangoko eta Gernikako bonbardaketetako testigantzak ekarri ditugu hona, horiexek izan zirelako zibilen kontrako hegazkin-eraso gogorrenak.