Letrak [ariketa-koadernoa] (3-4 ariketak etxean ikasiz (Saldaña))
Laguntza-koaderno honek zuen seme-alabari ikasturtean ikasten ari dena errepasatzen modu praktiko eta atseginean lagunduko dio. Jarduera mota eta ilustrazio koloretsuei esker ikasitakoa dibertigarria eta hezigarria irudituko zaie.