Idazten [ariketa-koadernoa] (Oiartzun : Ediciones Saldaña)
Laguntza-koaderno honek zuen seme-alabari ikasturtean ikasten ari dena errepasatzen modu praktiko eta atseginean lagunduko dio. Jarduera mota eta ilustrazio koloretsuei esker ikasitakoa dibertigarria eta hezigarria irudituko zaie.
3-4 urte
Keywords: Irakurketa eta idazketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Curriculumeko baliabideak