Baiona - Salaberri, Bea; Urmeneta, Asisko; Campistron, Dom (Donostia : Elkar, 2019)
Baiona ezagutzeko gida da hau: hiriaren aztarnategiek erakusten duten antzinako Baiona zaharrean hasi eta egun sortzen ari diren auzo berrietaraino. Asteburuko ibilbidean bisitatuko ditugu Baionako karrika nabigagarriak, eraikin ikusgarriak, naturguneak, ostatuak, merkatuak, harresiak... eta baionesak! Baionako jende euskalduna. Bilduma berean daude Bilbo, Donibane Garazi, Donostia, Gasteiz, Iruñea eta Maule-Lextarreko gidak. ARIAN Irakurgai mailakatuen bilduman ipuin, nobela eta testu periodistikoak biltzen dira, A1, A2, B1 eta B2 mailetara egokituta. Liburu guztiek dute audio-liburua testu idatziarekin batera, ulermena lantzeko ariketak eta hiztegi laburra.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
B1
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Euskara -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura