Hiztegi irudiduna : euskara, français, english, castellano - Agirrezabalaga, Eguzki; Lete itzulpenak (Iruñea : Astero, 2011)
Gara egunkariarekin batera kaleratutako hiztegi irudiduna lau hizkuntzatan: euskara, frantsesa, ingelesa eta gaztelania.
5 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz, frantsesez, ingelesez eta gaztelaniaz.
Keywords: Hiztegi poliglotak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak