Hiztegi irudiduna : euskara, français, english, castellano / [argitalpena, Eguzki Agirrezabalaga ; marrazkiak, Thinkstock ; itzulpenak eta zuzenketak, Lete itzulpenak] - Agirrezabalaga, Eguzki (Astero, 2011)
Gara egunkariarekin batera kaleratutako hiztegi irudiduna lau hizkuntzatan: euskara, frantsesa, ingelesa eta gaztelania.