Euskal Herria kantuz : 101 abesti kantatuenak - Euskal Kantuzaleen Elkartea (Donostia : Astero, 2013)
Kantu liburuxka honetan Euskal Herri osoan kantatzen diren edo aski ezagunak diren abestiak dituzu herrialde guztietakoak, kantari ezberdinen lanak, kantu herrikoiak, tradizionalak, berriagoak, eta gaur egun sortutako batzuk ere bai.
Keywords: Herri kantak -- Euskal Herria; Monografiak