Euskal Herria kantuz : 101 abesti kantatuenak / [abestien hautaketa, Euskal Kantuzaleen Elkartea] (Astero, 2013)
Kantu liburuxka honetan Euskal Herri osoan kantatzen diren edo aski ezagunak diren abestiak dituzu herrialde guztietakoak, kantari ezberdinen lanak, kantu herrikoiak, tradizionalak, berriagoak, eta gaur egun sortutako batzuk ere bai.