Zarauzko ametsen liburua / [edizioa, Haritz Larrañaga Altuna ; diseinua, Larraitz Mendiable Apezetxea ; irudi tratamendua, Gorka Rubio Arrillaga] - Larrañaga Altuna, Haritz ([Haritz Larrañaga Altuna], 2016)
Berezia da liburu hau, ezohikoa. Zarauzko dozenaka autore dituelako, baita altxor moduan bere barruan gordetzen duenagatik ere: paperezko kutxa honetan emozioak, gurariak, itxaropenak ezarri dituzten Zarauzko emakume eta gizon askatasun gabetuen ametsak daude. Askatasun ametsak. Galdera xumea da egitasmoaren sorrera: presoek zer dute amets? Zer amesten dute exiliatuek, urrutietara deportatuek?