Tasio : 25 urte Eginetik Garara = 25 años de Egin a Gara - Tasio; Salutregi Mentxaka, Jabier; Aizpurua, Mertxe; Urain, Jokin (Bilbo : Baigorri, 2016)
Azken 25 urteotako euskal gizartearen erradiografia bat umorearen bitartez. Prentsako binetagile entzutetsuenetako baten eskutik
Atarian: Gara
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Komikiak; Euskal Herria- -- Egoera politikoa; Helduentzako Literatura