Bap!! : bai, ederki - Ubeda, Joxi (Soraluze : Gaztelupeko Hotsak, 2006)
Bap!! taldearen kantuak entzuteak 80ko eta 90eko hamarkadetako oroitzapen ugari ekartzen dizkigu: bere kontzertu-festa beroak, hardcore mugimendua, fantzineak, irrati libreak, gaztetxeak, okupazioak eta beste hainbat borroka. Euskal Herriko hardcorearen aitzindaria izan dira. Hainbat musika nahasten lehenak. Disko bikainak eta kantu gogoangarriak utzi dizkigute.
Keywords: Bap!! -- Biografiak; Musika-taldeak -- Euskal Herria; Monografiak