Bap!! : bai, ederki / Joxi Ubeda - Ubeda, Joxi (Bosgarren haria, 2006)
Bap!! taldearen kantuak entzuteak 80ko eta 90eko hamarkadetako oroitzapen ugari ekartzen dizkigu: bere kontzertu-festa beroak, hardcore mugimendua, fantzineak, irrati libreak, gaztetxeak, okupazioak eta beste hainbat borroka. Euskal Herriko hardcorearen aitzindaria izan dira. Hainbat musika nahasten lehenak. Disko bikainak eta kantu gogoangarriak utzi dizkigute.