Horma ikusezinak, matxismoaren arrakalak - Aiaraldea ([S.l.] : Aiaraldea, 2018)
Aiaraldea Ekintzen Faktoriako Feminismo ildoak ekoitzitako dokumentala da honakoa. Mikromatxismoak ditu hizpide, Arabako Aiaraladea eskualdeko 12 emakumeri eginiko elkarrizketak baliatuta.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Feminismoa -- Aiaraldea; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak