Ainarak herrira itzuliko dira - Muñoa Arizmendiarreta, Ibon ([S.l.] : Ataramiñe, 2014)
2011-2013 tartean Puerto I espetxean idatzitako bertso eta olerkiak kronologikoki antolatuta bildu dira liburu honetan, "Ametsen txokoan bizi naiz" (Ataramiñe, 2011) liburuaren ildo eta ordenari jarraiki.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura