Puagg!! - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2015)
Marixa bere baserrian bizi da, animaliez inguratuta. Tortilla goxo-goxoak egin ahal izateko, bost oilo ditu baserriko lurretan aske. Baina... zertan ibili dira oilo hauek?
Liburuaren bideo-edizioa: Pako Eizagirre
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Oiloak; Baserriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak