Puagg!! / [testua] Eneko Etxegarai ; [ilustrazioak] Eduardo Rodríguez ; [zuzenketak, Ipar Alkain] - Etxegarai, Eneko (Denonartean, 2015)
Marixa bere baserrian bizi da, animaliez inguratuta. Tortilla goxo-goxoak egin ahal izateko, bost oilo ditu baserriko lurretan aske. Baina... zertan ibili dira oilo hauek?