Liur azeria - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo (Berriozar : Denonartean, 2014)
Marixak, baserriko lanak egiten dituen bitartean, lau luma aurkitu ditu lurrean botata. Susmo txarra hartuta oiloak zenbatzen hasi da: -Bat, bi, hiru, lau... lau... lau?? Baina non demontre dago bosgarren oiloa??
Liburuaren bideo-edizioa: Pako Eizagirre
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Bakardadea; Adiskidetasuna; Azeriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak