Liur azeria / [testua] Eneko Etxegarai ; [ilustrazioak] Eduardo Rodríguez - Etxegarai, Eneko (Denonartean, 2014)
Marixak, baserriko lanak egiten dituen bitartean, lau luma aurkitu ditu lurrean botata. Susmo txarra hartuta oiloak zenbatzen hasi da: -Bat, bi, hiru, lau... lau... lau?? Baina non demontre dago bosgarren oiloa??