Islam-a : zibilizazio ezezagun baten gorabeherak (Donostia : Gaiak, 1991)
Islam-a zer den azaltzen da liburu honetan. Egungo berotasun erlijiosoaren berpizteak, gizarte musulmanengan, izugarrizko ondorio politiko-ekonomikoak ekarri eta ekarriko dituela kontutan harturik, oso aproposa dirudi erlijio bat baino askoz gehiago den zibilizazio ezezagun hau ulertzea.
1991/10/09
Bibliografia: 76 or.
Glosarioa: 72-73. or.
1991/10/09
Keywords: Musulman zibilizazioa; Islamismoa; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak