Emozioen heziketa : ondoeza bideratzeko teknikak - Bilbao, Joseba; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2019)
Gizakien sentimenduak metodo zientifikoaren arabera azaltzeko saiakera. Neurozientziak, medikuntzak, biokimikak eta psikologiak aurrerakada handia egin dute emozioak eta sentimenduak hobeto ulertzeko. Antropologiaren eta soziologiaren ekarpenak ere ez dira ahaztu behar. Horien guztien helburua gizakien jokabidea ezagutzea da, alegia, zoriona bilatzea.
2019/05/21
Batxilergoa, 2. maila
2019/05/21
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak