Kaixo, Ilargia naiz : ahizpa handi estralurtar baten egiazko historia - Novelli, Luca; Arana, Aitor; Giussani, Marta (Bilbao : Mezulari, 2019)
Guregandik hurbilen dagoen gorputz zerutiar magikoenaren benetako historia zoragarria. Denbora markatzen du eta ozeanoak haren arabera dabiltza. Airerik ez dauka, baina bai bihotz txiki bero-beroa. Lurraren satelite natural bakarra da, baina baita leku mitikoa ere. Espazio-ontziz hiru eguneko bidaia eginda, haraino heltzea daukagu. Edo berehala, liburu honen bidez. Luca Novelli idazlea da, marrazkilaria, naturalista, bidaiaria eta telebistako sailen egilea. Gazteentzat egin dituen zientzia-liburuak hogeita zortzi hizkuntzatara itzulita daude.
7 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Ciao, sono luna
Keywords: Erreferentzia-materialak