Kaixo, Ilargia naiz : ahizpa handi estralurtar baten egiazko historia / Luca Novelli ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Marta Giussani] - Novelli, Luca (Kaixo, ni naiz (Mezulari), 2019)
Guregandik hurbilen dagoen gorputz zerutiar magikoenaren benetako historia zoragarria. Denbora markatzen du eta ozeanoak haren arabera dabiltza. Airerik ez dauka, baina bai bihotz txiki bero-beroa. Lurraren satelite natural bakarra da, baina baita leku mitikoa ere. Espazio-ontziz hiru eguneko bidaia eginda, haraino heltzea daukagu. Edo berehala, liburu honen bidez. Luca Novelli idazlea da, marrazkilaria, naturalista, bidaiaria eta telebistako sailen egilea. Gazteentzat egin dituen zientzia-liburuak hogeita zortzi hizkuntzatara itzulita daude.