Oteiza en Arantzazu = Oteiza Arantzazun [Erakusketa] - Martín Martín, Elena; Huércanos, Juan Pablo; Jorge Oteiza Fundazio Museoa; Arantzazu Gaur Fundazioa ([S.l.] : Oteiza Fundazio Museoa, Arantzazu Gaur Fundazioa, 2019)
"Oteiza Arantzazun" argitalpena 2019ko ekainaren 19tik urriaren 27ra bitartean garatu den "Oteiza eta Arantzazuko estatuaria, 1950-1969" proiektuaren karietara editatu da. Programaren sustatzaileak Jorge Oteiza Fundazio Museoa, Arantzazu Gaur Fundazioa eta Arantzazuko Frantziskotarrak dira, eta xede du Jorge Oteizaren eskultura-obra basilikan jarri zuteneko 50. urteurrena oroitu eta ospatzea. Programaren babesleak Gipuzkoako Foru Aldundiaren Kultura, Turismo, Gazteria eta Kirol Departamentua eta Kutxa Fundazioa dira, eta laguntzaile ditu, berriz, Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Hizkuntza Politika Saila, Acción Cultural Española (AC/E), Eguesibarko Udala, Ulma Fundazioa eta Arantzazuko Adiskideak Elkartea.
Keywords: Oteiza, Jorge -- (1908-2003); Arantzazuko Santutegia (Oñati); Monografiak