Esanetik idatzira I : gramatika-estiloen zabuan - Arejita, Adolfo; Oar-Arteta, Ana; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Fundazioa, 2019)
Gramatika-artikulu sorta, gai bakotxa era monografikoan landuta, idatziz edo berbaz, geure hurreko euskerea modu dotorean eta apainean erabilten laguntzeko.
Keywords: Idazkera; Euskalkiak; Euskara -- Gramatika; Monografiak