Etiketa untxiak - Keselman, Gabriela; Novoa, Teresa; López Gaseni, Manu (Bilbao : Ikasmina, 2008)
Untxi jaun-andreek untxi amonarekin utzi behar izan dituzte beren hogei untxikumeak. Untxi amona, ordea, oso arretagabea da, eta bilobek elkarren antz handia dute. Umorez eta samurtasunez betetako hizkeraren bidez, egileak erakusten digu pertsonei... eta untxiei etiketak jartzea zein desegokia den.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Nortasuna- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura