Maskota sorgindua - Knister; Rieger, Birgit; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2017)
Kikak eta Danik betidanik eduki nahi izan dute maskota bat. Horregatik, poz-pozik daude auzokoak ordu batzuez bere txakurtxoa zaintzen utzi dielako. Baina ordu gutxi horiek aski dira Kikak izugarrizko nahaspila dibertigarria sortzeko... bere sorginkeria-liburuarekin!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und der magische Tierzauber
Keywords: Magia; Sorginak; Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak